Nevada Gezilecek Yerler

Nevada Gezilecek Yerler

Çölün ortasında renkli yaşam alanı sunan Nevada bölgesi, farklı deneyimler kazanacağınız yerlerdendir.

Amerika Birleşik Devletlerinin en kurak yerlerinden birisi olan Nevada, her geçen yıl artan nüfusu ile büyümeye devam ediyor. En çok turist çeken şehirleri Las Vegas ve başkent olan Carson City’dir. Bölgede yer alan Mojave Çölü şimdilerde insanların gözde yerlerindendir. Lüks oteller, eğlence merkezleri, restoranlar Mojave çölünün canlılığını koruyor. Bölgede yerel mimari tarzının ön planda tutulması, binaların görünümünün ilgi odağı olmasını sağlıyor. En dikkat çekici yapılar gazino ve yerel kumarhanelerin Yunan tarzında inşa edilmiş görümleri oluyor. Nevada bölgesine gidecekseniz, gezilecekler listemize göz atmalısınız.

1 – Tahoe Gölü

Eyaletin ıssız olduğunu düşünüyorsanız yanılmış olursunuz. Tahoe gölü ve çevresi otel merkezleri ve spor merkezleri ile çevrilidir. Gölün batı kesiminde ise sessiz sakin köyler yer almaktadır. Tatil köyleri arayanlar için en iyi alternatif Tahoe gölünün batı kesimleri olmaktadır.

2 – Büyük Kanyon

Dünyanın dört bir tarafından bu doğa harikasını görmeye gelen insanlar vardır.

3 – Nostalgia Street Rods

Özel arabaların, kamyonların, golf arabalarının ve scooterların özel koleksiyonda birleştirildiği bir müze alanıdır.

4 – Animal Ark

Büyük bir habitat alanı olan Animal Ark, vahşi hayvanlarında bulundu bir yerdir. Hayvanlarla iç içe olacağınız bu yere yaz aylarında gitmeniz öneriliyor.

5 – Springs Preserve

Çeşitli bitki türlerine rastlayacağınız, çocuklarınız içi oyun parkları ve ilginç şeyler görebileceğiniz müzelerin olduğu bir alandır. Trene binip bu büyük alanı kolaylıkla dolaşabiliyorsunuz.

6 – Nevada Beach

Temiz ve berrak sularının yanı sıra beğenilen plajı ile Nevada Beach, tatil yapmak isteyenler için ideal bir yer. Beach, aileler içinde uygun hizmetler sunmaktadır. Alanda piknikten doğa yürüyüşleri kadar birçok aktivite yapabileceksiniz.

Biletmar:

Bu site çerezleri kullanmaktadır.