Ucuz Seyahat İçin İpuçları

Ucuz Seyahat İçin İpuçları

Seyahat etmek istiyor fakat bütçenizi de düşünüyorsanız, vereceğimiz basit ucuz seyahat tüyoları ile ekonomik gezi planları yapabilirsiniz.

Ucuz Seyahat İçin 10 İpucu

Travel Hack

Uçuş miline dayalı olan bu sistem sayesinde mil ve loyalty puanlarını topluyorsunuz. Puanlar sizin uçuş millerini kazanmanızı sağlıyor. En sık kullanılan mil programı Garanti Bankasının Miles & Smiles kartı olmaktadır. Travel Hack ile uygun fiyatlarda uçuş gerçekleştirmenin yollarını sıralayacak olursak;

  • Kampanyaları sürekli takip etmek
  • Mil satın alma
  • Ödeme sistemlerini karta entegre etme gibi kısa yolları denemenizi öneririz.

Bilet Siteleri

Uygun bilet seçenekleri için bilet sitelerini takip etmeniz yeterli olacaktır.

Flypgs ve Bağlantılar

Avrupa’ya uygun fiyatlarla uçuş hizmeti sağlayan havayolları şirketi Pegasus‘tur. Wizz veya Ryan Air gibi havayolu şirketlerin uygun fiyatlı kampanyalarını yakalayabilir Pegasus ile birleştirebilirsiniz. Bunun için gerekli tüm işlemleri  Google Flight’tan gerçekleştirebilirsiniz.

Uzak Seyahatler

Güney Asya taraflarını gezmek isterseniz festival zamanlarının dışında Pegasus havayolarından uygun fiyatlarda bilet bulabiliyorsunuz. Scoot ile Atina, Singapur ve Malezya’ya gayet ucuza ulaşım sağlanıyor.

Hafif Bavul

Yurt dışı seyahatlerinizde bavulunuzun ağırlığını 8 kg’dan fazla yapmayın. Özellikle Afrika ülkelerine giderken bavul ağırlığınız bütçenizi olumsuz yönde etkiler.

Konaklama ve Yeme İçme

Hostel ve konaklama seçeneklerinizde uygulamalar üzerindeki değerlendirmeleri göz önüne alacak olursanız şunlar dikkat etmeniniz öneririz;

  • Booking puanının 8’in üzerinde olması
  • Yataklarınıza yakın prizin olması
  • Ücretsiz kahvaltısının olması
  • Ulaşım ağlarına yakın olması ( metro, durak vb.)

Müze ve Eğlence Yerleri

Şehrin tarihine ışık tutan eser ve bilgilere ulaşmak için girişi ücretsiz olan müzeleri gezin. Şehirlerin kendilerine özgü olan şehir kartlarını alarak gezilecek turistik yerlere uygun fiyatlarda giriş yapın. Her yere ulaşım için taksi kullanmayın. Yürüyerek yeni yerler keşfedebilir, ulaşım ücretinizi tasarruflu kullanmış olursunuz.

Biletmar:

Bu site çerezleri kullanmaktadır.